728 x 90

Najbolja proslava neuspjeha na planeti

Najbolja proslava neuspjeha na planeti

Danas su se vrata Evropske unije otvorila za sve one koji imaju dovoljno novca da kroz njih prođu. U Sarajevu je sinoć tim povodom održana spektakularno neuspješna proslava neuspjeha čime je naš glavni zabilježio tako još jedan, neuspijeh.  Više od dvije desetine građana okupljenih ispred BBI centra uživali su u priredbi koju je priredilo Vijeće

Danas su se vrata Evropske unije otvorila za sve one koji imaju dovoljno novca da kroz njih prođu. U Sarajevu je sinoć tim povodom održana spektakularno neuspješna proslava neuspjeha čime je naš glavni zabilježio tako još jedan, neuspijeh. 

Više od dvije desetine građana okupljenih ispred BBI centra uživali su u priredbi koju je priredilo Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, i to u čast činjenici da je naša zemlja posljednja u regionu ostvarila bezvizni režim za putovanje u zemlje Šengena.

Pored toga, na veliko oduševljenje građana, usred radne sedmice zatvoren je i saobraćaj u centru grada, što je uključivalo i tramvaje, kako ništa ne bi zasmetalo da odvažnim koracima zakoračimi u šengeski dio Evrope.

Razloga za slavlje je mnogo. Cijela nacija je iskreno sretna zbog pojedinaca koji su prvog dana bezviznog režima otputovali na turneju po Evropi na račun države.

Nadolazeća poskupljenja i nisu tako bitna, kada vas u bolje sutra van granica BiH uvede Semir Cerić Koke. Telefonsko čestitanje nove 2011. godine korisnike BH Telecoma koštat će više, a i cijena cigareta stremi ka evropskim standardima.

Sretno svima koji će da putuju po Evropi, a oni koji nemaju novca mogu da sjede kući, pričaju sami sa sobom dok pokušavaju prestati da puše.

15-12-2010 

Posts Carousel