728 x 90

Emir Hadžihafizbegović na naslovnici Men’s Healtha

Emir Hadžihafizbegović na naslovnici Men’s Healtha

Ministar kulture Kantona Sarajevo je čovjek mnogih talenata. Nakon što je pokorio politiku, teatar, film, televiziju i marketing, odlučio je da je vrijeme da se okuša kao model.  U junskom izdanju magazina Men’s Health, Emir Hadzihafizbegović će se pojavljuje na naslovnoj stranici ovog lifestyle magazina za muškarce.  Urednika fotografije magazina Men’s Health, gospodina Sekvoju, privukla

Ministar kulture Kantona Sarajevo je čovjek mnogih talenata. Nakon što je pokorio politiku, teatar, film, televiziju i marketing, odlučio je da je vrijeme da se okuša kao model.  U junskom izdanju magazina Men’s Health, Emir Hadzihafizbegović će se pojavljuje na naslovnoj stranici ovog lifestyle magazina za muškarce. 

Urednika fotografije magazina Men’s Health, gospodina Sekvoju, privukla je reklama za „Tomato“, koju je Hadžihafizbegović snimio  za hrvatsko tržište.

„Želio sam da Emira do kraja razotkrijem i da razbijem stereotip da su Bosanci samo glupi, smotani i sitni prevaranti. Kako nam je sam Hadžihafizbegović pokazao, Bosanci mogu biti i dobro građeni“, rekao je Sekvoja. 

Ministar Hadžihafizbegović nije imao vremena za razgovor. Od njega smo dobili kratko saopštenje u kojem je poručuje da je zadovoljan fotografijama te da nema konkretnih planova za nastavak karijere u tom smjeru, ali će razmotriti svaku ponudu. Njegov prioritet trenutno je promovisanje koncerta Lepe Brene kao kulturne manifestacije koja će Sarajevu dati sofisticirano i glamurozno ozračje. 

(DS) 20-05-2009

Posts Carousel