728 x 90

Horoz iz Lakinog „Pokušaja“ izvršio samoubistvo?!

Horoz iz Lakinog „Pokušaja“ izvršio samoubistvo?!

Horoz koji je bosanskohercegovačkoj publici predstavljen kada i Lakina pjesma za Eurosong, rano jutros smrtno je stradao nakon pada sa 7 sprata stambene zgrade u naselju Grbavica. Iako je istraga još uvijek u toku, mnogi spekulišu da je horoz izvršio samoubistvo jer je posljednjih nekoliko mjeseci bio jako nesretan. Često ga se moglo vidjeti kako

Horoz koji je bosanskohercegovačkoj publici predstavljen kada i Lakina pjesma za Eurosong, rano jutros smrtno je stradao nakon pada sa 7 sprata stambene zgrade u naselju Grbavica.

Iako je istraga još uvijek u toku, mnogi spekulišu da je horoz izvršio samoubistvo jer je posljednjih nekoliko mjeseci bio jako nesretan. Često ga se moglo vidjeti kako zoba sjemenke marihuane i tetura ulicama. 

Izvor blizak horozu tvrdi da nije riječ o samoubistvu već o nesretnom slučaju. 
„Znamo da je bio jako depresivan jer nije upao u Lakin spot, a uskraćeno mu je bilo i putovanje u Beograd jer je promijenjen koncept nastupa. Ipak mislim da se nikada ne bi ubio. Pretpostavljam da je izašao na balkon da se oglasi kao i svake zore te da se jednostavno okliznuo i pao“.

Istraga će pokazati šta se zaista desilo i da li je zaista riječ o nesretnom slučaju ili o samoubistvu. Vrijeme sahrane bit će naknadno objavljeno.

Posts Carousel