728 x 90

Sportski spektakl u Sarajevu – Radončić Vs. Selimović

Sportski spektakl u Sarajevu – Radončić Vs. Selimović

Sarajevo će 5. maja biti domaćin jednog vrhunskog sportskog spektakla. Naime, Fahrudin Radončić utemeljitelj Avaza, izazvao je Hilmu Selimovića na boks meč. Nakon višegodišnjeg prepucavanja preko medija, Fahrudin Radnočić je odlučio završiti medijski rat sportskim spektaklom. Iz nezvaničnih izvora saznajemo da je Selimović prihvatio izazov te će početkom februara otići u Tajvan na specijalne pripreme.Samo

Sarajevo će 5. maja biti domaćin jednog vrhunskog sportskog spektakla. Naime, Fahrudin Radončić utemeljitelj Avaza, izazvao je Hilmu Selimovića na boks meč.

Nakon višegodišnjeg prepucavanja preko medija, Fahrudin Radnočić je odlučio završiti medijski rat sportskim spektaklom. Iz nezvaničnih izvora saznajemo da je Selimović prihvatio izazov te će početkom februara otići u Tajvan na specijalne pripreme.
Samo za ovu priliku vrh novog Radončićevog tornja bit će preuređen u  najmoderniju salu za vježbanje i dvoranu u kojoj će biti održan meč. Ovaj mini kompleks na vrhu zgrade će nositi ime Zmajevo gnijezdo. 

Meču će prisustvovati samo ugledni biznismeni iz regije, a televizijska prava dobit će TV Alfa, ukoliko do tada nabavi kamere. 

Posts Carousel