728 x 90

Reality show „OBN Star Model“ odnio pet ljudskih života

Reality show „OBN Star Model“ odnio pet ljudskih života

Prva epizoda reality showa  „OBN Star Model“, emitovana u nedjelju 19. aprila, odnijela je prve ljudske žrtve u Sarajevu i Tuzli.Dvanaest osoba se, iz do sada nerazjašnjenih razloga, spontano samozapalilo tokom trajanja ovog showa. Nažalost, za dvije žene i tri muškarca nije bilo pomoći. „Gledali smo ‘OBN Star Model’ i sve je bilo normalno. Dino

Prva epizoda reality showa  „OBN Star Model“, emitovana u nedjelju 19. aprila, odnijela je prve ljudske žrtve u Sarajevu i Tuzli.
Dvanaest osoba se, iz do sada nerazjašnjenih razloga, spontano samozapalilo tokom trajanja ovog showa. Nažalost, za dvije žene i tri muškarca nije bilo pomoći.

„Gledali smo ‘OBN Star Model’ i sve je bilo normalno. Dino je sve govorio: ‘Joj mene sramota majke mi… šta je ovo?’, a onda je samo planuo k’o da ga neko benzinom polio. Sreća, bio bokal cedevite na stolu, pa sam ga polila i ugasio se“, izjavila je šokirana Amela Fuso, supruga jednog od preživjelih žrtava ovog showa. 
Prema izvještaju policije, čini se da je najviše uzbuđenja kod gledalaca izazivao Emerik Gudelj, a Dejana Rosuljaš je prelila čašu sa napetim odugovlačenjem prozivanja finalistkinja. 
Televizija OBN se još uvijek nije oglasila povodom ove tragedije.
20-04-2009 (DS)

Posts Carousel