728 x 90

Jay Leno: Nisam dostojan Emira Hadžihafizbegovića

Jay Leno: Nisam dostojan Emira Hadžihafizbegovića

Svjetski poznati komičar Jay Leno, 29. maja će posljednji put nastupiti u emisiji „Večer sa Jay Lenom“ (Tonight Show with Jay Leno) . Iako se govori da je riječ o standardnoj tranziciji iz jednog vremenskog slota u drugi, Jay Leno je ekskluzivno za Dnevni satir otkrio o čemu se zapravo radi.  „Ovo je jedan težak

Svjetski poznati komičar Jay Leno, 29. maja će posljednji put nastupiti u emisiji „Večer sa Jay Lenom“ (Tonight Show with Jay Leno) . Iako se govori da je riječ o standardnoj tranziciji iz jednog vremenskog slota u drugi, Jay Leno je ekskluzivno za Dnevni satir otkrio o čemu se zapravo radi. 

„Ovo je jedan težak trenutak za mene. Tokom 17 godina, koliko radim ovaj show, vidio sam i preživio svašta. Ipak, mora doći trenutak kada se pojavi neko veći i jednostavno moraš priznati sebi da tvoje vrijeme prolazi“, rekao nam je Leno u telefonskom razgovoru. 

Na naše pitanje o kome je riječ, Leno je malo nevoljko, ali ipak iskreno odgovorio. „Pretpostavio sam da će mi se javiti neki medij iz Bosne i Hercegovine. Nakon što sam vidio emisiju „Večer sa Emirom Hadžihafizbegovićem“, znao sam da je tu moj kraj. Čovjek je takva veličina. Pa krenite samo od prezimena hadži-hafiz-beg. Prvo se na to morate pokloniti. Emir ima svoj show, radi u pozorištu, ministar je za kulturu i povrh toga nađe vremena da ugosti i provede Lepu Brenu kroz Sarajevo. Ja jednostavno nisam dostojan da dijelim ime emisije sa takvim čovjekom“ rekao je na kraju našeg razgovora Jay Leno.

(DS) 06-03-2009

Posts Carousel