728 x 90

Džeko mijenja travnati teren za bazen?

Džeko mijenja travnati teren za bazen?

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Wolfsburga Edin Džeko, šokirao je domaću ali i svjetsku javnost viješću da, ne samo da mijenja klub ove sezone nego i sport kojim se bavi, javio je njemački Nordfälische Nachrichten Online. Iako još uvijek baratamo sa nepotvrđenim informacijama, Edin Džeko će se ipak nastaviti baviti sportom i to kao član Kluba za

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Wolfsburga Edin Džeko, šokirao je domaću ali i svjetsku javnost viješću da, ne samo da mijenja klub ove sezone nego i sport kojim se bavi, javio je njemački Nordfälische Nachrichten Online. 
Iako još uvijek baratamo sa nepotvrđenim informacijama, Edin Džeko će se ipak nastaviti baviti sportom i to kao član Kluba za sinhronizovano plivanje Barakuda, Otoka.
Kako piše Nordfälische Nachrichten Online, neimenovani klupski kolega Edina Džeke tvrdi kako je bh. reprezentativcu sinhronizovano plivanje bilo prva ljubav kojim se zbog nedostatka bazena za treniranje nije bavio od malih nogu. 
Čelne osobe sa bazena Otoka nisu upoznate sa ovim transferom, ali činjenica da je Džeko prilikom svojih posjeta Sarajevu u dva navrata dolazio da pliva, mogla bi značiti tačnost podataka.
Dnevni satir je bezuspješno pokušavao doći do Džekinog menadžera Irfan Redžepagića koji je, prema pisanju Expresa, kasno sinoć viđen kako kupuje veće količine alkohola. Osoba bliska Redžepagiću tvrdi da je alkohol namijenjen za privatnu proslavu, a ne za opijanje zbog propalog posla sa Džekom.
(DS) 19-06-2009

Posts Carousel