728 x 90

Ricky Martin dobio batine od Neše Bridžisa

Ricky Martin dobio batine od Neše Bridžisa

Pjevač Ricky Martin nalazi se u bolnici zbog slomljeog nosa i više natučenih rebara nakon što je na njega nasrnuo srbijanski pjevač Neša Bridžis.   Motiv ovog napada je je činjenica da se latino zvijezda oglušila na prijetnje koje je mu Bridžis u nekoliko navrata slao. Naime, Ricky Martin je bio u izvanbračnoj vezi sa ženom

Pjevač Ricky Martin nalazi se u bolnici zbog slomljeog nosa i više natučenih rebara nakon što je na njega nasrnuo srbijanski pjevač Neša Bridžis.  

Motiv ovog napada je je činjenica da se latino zvijezda oglušila na prijetnje koje je mu Bridžis u nekoliko navrata slao. Naime, Ricky Martin je bio u izvanbračnoj vezi sa ženom Neše Bridžisa koji je u više navrata tražio da se ona okonča. 
Svoje namjese je Bridžis i opjevao.

„Aj Ricky Martine, brate s’vati me, ne motaj se oko nje! Aj Ricky Martine, brate s’vati me, dobićeš batine!“, stihovi su Nešine pjesme.
„Lijepo sam mu rekao jedno, drugi put, treći put, a on se pravi mangup“, izjavio je Bridžis dok ga je policija pokušavala ugurati u maricu. 
Glasnogovornica Ricky Martina je izjavila da će pjevač biti zadržan u bolnici preko noći te da bi sutra treba biti pušten.

Posts Carousel